Satın Almadan Önce akıllı vida Things To Know

Wiki Article



This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak ali bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Matkap uçlu vidaların dezavantajları beyninde gereç yüzeyine ziyan verebilme riski, yanlış seçimde gevşeme veya kırılma üzere problemler dünya alabilir.

Elektronik ve Duyar Ekipmanlar: Elektronik cihazların montajında ve santimantal ekipmanların birleştirilmesinde kullanılır. Geniş baş, matbuatç dağılımını iyileştirerek malzemeyi korur.

Satıcılar, sizi Koçtaş haricinde gayrı bir platforma yönlendirmemelidir. Herhangi bir satıcının sizi değişik bir siteye yönlendirmesi sebebiyle oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş sorumlu bileğildir.

BoardeX matkap uçlu vida Dış cephe levhalarının 2 mm et lafınlığına kadar olan profillere sabitlenmesinde kullanılan korozyona dayanımlı (1000 sayaç tuzlu deniz testinden geçmiş) özel tasarlanmış vidadır.

Böylelikle her alanda deforme olmadan tüm sıkıntısızıllı vidalama ustalıklemini rahat yapmaktadır. Üretildiği aldatmaüminyum, metal hammadde sayesinde bile akıllı ahşap vidası vidalar paslanmaz ve uzun seneler süresince problemsiz bir şekilde kullanılmaktadır.

Temizıllı vidalar 5X25 Siyah 1000 Adet vesair bir ismi ile matkap uçlu vidalar olarak adlandırılmaktadır. Akıllı vidanın uç kısmının matkaplar ile uyumlu olması derunin tasarlanan uç kısmı rahatıllı vidalara bu ismi de kazandırmıştır. Matkap uçlu akıllı vidalar, muv akıllı vidalar üzere farklı kısaltma ve adları mevcuttur.

Drillex şapkalı vida CT cephe profillerinin ve iki metalin birbirine sabitlenmesinde kullanılan özel vidadır.

Türkiye’de veya uluslararası olarak güçlü bilinirliğe Vida Çeşitleri ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Akıllı vidalar 2 farklı çeşidi vardır. Bunlar havşa serlı ve lokma esaslı vidalardır. Kırmızıçıpan ve beton binasına ehil alanların montajında havşa temellı vidalar kullanılmaktadır.

Kampanyalardan yararlanmak ciğerin 6563 skorlı yasa kapsamında Tavzih ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

You kişi email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak koca bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page